Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Emmys 2014: 5 Πράγματα που Έμαθα από την Απονομή

Στις δραματικές κατηγορίες επικράτησε αξιοκρατία: Όλοι γνωρίζαμε ότι το Breaking Bad θα κέρδιζε άνετα στις κατηγορίες καλύτερης δραματικής σειράς, σεναρίου και Β' γυναικείου ρόλου, αλλά κανένας δεν περίμενε ότι έντεκα μήνες μετά την προβολή του τελευταίου του επεισοδίου, θα σάρωνε ολοκληρωτικά κερδίζοντας και στους δυο αντρικούς ρόλους. Δίκαιη και η βράβευση στην σκηνοθεσία για τον Κάρι Φουκουνάγκα και το απίστευτο εξάλεπτο μονοπλάνο στο τέλος του τέταρτου επεισοδίου του True Detective.  





Το Billy on the Street πρέπει να είναι η πιο αστεία αμερικανική εκπομπή που δεν είχα δει (ούτε είχα ακούσει) ποτέ μου: Σε μια κατά τα άλλα αδιάφορη και ελάχιστα αστεία απονομή, όαση ήταν το βιντεάκι με τον Μπίλι Έικνερ να γυρνάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης και να ρωτάει ανυποψίαστος περαστικούς ερωτήσεις σχετικά με τους υποψήφιους των βραβείων Έμμυ.

 
Το Modern Family μάλλον δεν θα χάσει ποτέ (και σίγουρα όχι από μια δραματική σειρά): Με πέντε νίκες στην κατηγορία της Καλύτερης κωμικής σειράς, το Modern Family ισοφάρισε το ρεκόρ που κρατούσε μέχρι τώρα το Frasier και του χρόνου, κατά πάσα πιθανότητα, θα το ξεπεράσει κι αυτό.




Το Sherlock είναι τηλεοπτική ταινία...: ...και για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο θριαμβεύει εναντίον του Fargo και του Normal Heart



Ο Μπράιαν Κράνσον πρέπει να πρωαγωνιστήσει σε μια κωμική σειρά με την Τζούλια Λούις – Ντρέιφους ΤΩΡΑ: Το punchline, ενός αστείου που δεν θα ολοκληρωνόταν ποτέ εάν η Ντρέιφους δεν είχε κερδίσει το βραβείο Ά γυναικείας ερμηνείας σε κωμική σειρά για το Veep, ήταν αυτό το θερμό φιλί με τον πρωταγωνιστή του Breaking Bad την στιγμή που ανέβαινε στην σκηνή να παραλάβει το βραβείο της. Όλα είχαν ξεκινήσει μερικά λεπτά πιο πριν όταν μαζί παρουσίαζαν την κατηγορία του Ά ανδρικού ρόλου σε κωμική σειρά και η Ντρέιφους δεν μπορούσε να θυμηθεί ότι είχε φιλήσει τον Κράνστον σε κάποιο επεισόδιο του Seinfeld. Κράνστον και Ντρέιφους είχαν πρωταγωνιστήσει λίγες μέρες πιο πριν και σε αυτό το βιντεάκι που είχε κυκλοφορήσει για να διαφημίσει την απονομή των φετινών Έμμυ. 


9 σχόλια :

  1. Με την γνωστή καθυστέρηση κάποιων ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην καθυστερηση καποιοων ημερων παει το σχολιο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα που τελειωσα και τη season 4 shameless να δω ποια σειρα ν αρχισω. good wife μεχρι στιγμης καλο ειναι, ελπιζω σε καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τις φετινές:
      Rick and Morty
      Broad City

      Γενικότερα:
      Veep
      Parks and Recreation
      Boardwalk Empire

      Επίσης περιμένω σαν τρελός αυτό:
      http://www.blu-ray.com/news/?id=14638

      Διαγραφή
    2. ιταλικο ? τελεια. να και μια μη αμερικανικη σειρα.

      Διαγραφή
  4. τελικα, αρτια σειρα το the good wife, τελος ο πρωτος κυκλος, παμε για δευτερο, καλυτερο απο το fringe, που εχω μεινει στο ενατο επισοδειο και το ξεκινησα πιο νωρις. κι απ' οτι μαθαινω οι επομενοι κυκλοι ειναι κορυφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Good wife φοβερό, ειδικά όλη η πέμπτη σεζόν είναι απίστευτη. Fringe λένε ότι η πρώτη σεζόν του είναι και η πιο αδύναμη. Εγώ το έβρισκα από την αρχή πολύ καλό, ενώ το πρώτο μισό της τρίτης σεζόν θεωρώ ότι είναι ο,τι καλύτερο σε sci fi έχω δει σε σειρά ούτε κι εγώ θυμάμαι από πότε.

      Διαγραφή