Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Emmys 2014: Καλύτερη Κωμική Σειρά

Με τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην κατηγορία της καλύτερης κωμωδίας, το Modern Family είναι η καλύτερη απόδειξη ότι οι ψηφοφόροι των Εμμυ δεν βλέπουν τις σειρές τις οποίες ψηφίζουν. Φέτος είναι ίσως η πρώτη φορά όπου ο ανταγωνισμός μοιάζει να είναι κάπως πιο έντονος, με το Veep και (κυρίως) το Orange is the New Black, να έχουν κάποιες πιθανότητες να κοντράρουν την σειρά του ABC. Κάτι παρόμοιο ωστόσο λέγαμε και πριν δύο χρόνια όταν υποψήφιο ήταν το τότε πρωτοεμφανιζόμενο (και απών φέτος) Girls, αλλά και το Louie με την απίστευτη τρίτη σεζόν του. Μέχρι κάποιος να με πείσει με σοβαρά επιχειρήματα ότι το Modern Family έχει χάσει κάτι από την δυναμική του ή ότι κάποια από τις υπόλοιπες σειρές μπορεί να έχει περισσότερο «ρεύμα» στους συντηρητικούς ψηφοφόρους των Εμμυ, το Modern Family θα είναι η μοναδική στοιχηματική επιλογή μου για πολλά χρόνια ακόμα.

Καλύτερη Κωμική Σειρά
Θα κερδίσει: Modern Family
Μπορεί να κάνει την έκπληξη: Orange is the New Black

Θέλω να κερδίσει: Louie 
Έπρεπε να ήταν υποψήφιο: Shameless 

2 σχόλια :

  1. ονειρο ηταν κι η φετινη season του louie, μας εδειξε και τον ευαισθητο louie, κι εγω θελω να κερδισει. τελεια κι η 2η season του shameless. επειδη εχει και εντονα τα δραματικα στοιχεια δε ξερω κατα ποσο χωραει στη κωμικη σειρα, σε συγκριση με το big bang theory, εγω δε μπορω να τα συγκρινω για παραδειγμα. oitnb ακομα δευτερο κυκλο δεν εχω δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Orange κι εγώ δεν έχω δει ακόμα δεύτερη σεζόν. Τώρα βλέπω Fargo και μετά έχει αυτό σειρά. Πάντως στα Εμμυ συναγωνίζεται για την πρώτη σεζόν και όχι για την δεύτερη.

      Shameless η τέταρτη σεζόν που συναγωνίζεται φέτος στα Εμμυ ήταν μακράν και η πιο δραματική του.

      Διαγραφή