Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Wasted Youth


Το tiii.me είναι ένα καινούργιο site στο οποίο μπορείς να υπολογίσεις τις συνολικές μέρες και ώρες που έχεις «ξοδέψει» από την ζωή σου βλέποντας τηλεοπτικές σειρές. Εγώ, όπως μπορείς να δεις και στην εικόνα, έχω ξοδέψει 151 ημέρες, 2 ώρες και 54 λεπτά. Το Breaking Bad και το Wire είναι οι μοναδικές σειρές που έχω βάλει δύο φορές γιατί, προφανώς, τις έχω δει από δύο φορές, ενώ είμαι σίγουρος πως έχω ξεχάσει αρκετές ακόμα, κυρίως από την παιδική μου ηλικία. 

Υ.Γ. Ένα εξίσου εθιστικό site είναι και το Guesstheirage.co.uk στο οποίο καλείσαι να προβλέψεις την ηλικία του (ή της) κάθε ηθοποιού.

5 σχόλια :

  1. εβγαλα μονο 60 μερες.προχειρα αλλα και να ξεχασα κατι το πολυ να ανεβω 10 μερες.σιριαλ τοσα.σε εργα θα χασουμε την μπαλα παλι καλα που δεν βγηκε..(nickzark)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πανω απο 100 μερες αλλα και παλι δεν ειναι τοσες γιατι μετραει για ολες τις σεζον ενω δεν εχω δει ολες τις σεζον σε ολες τις σειρες που εχω δει, ενω μετραει και σεζον που ακομα δεν εχουν προβληθει (!). και γω θελω να δω και δευτερη φορα το wire καποια στιγμη. δεν εχω δει καμια δυο φορες. αληθεια, ποσες σειρες σου εβγαλε οτι εχεις δει εσυ ? εμενα γεμισε δεκα πενταδες (50) και σιγουρα ξεχναω και καποιες που δεν τις εβαλα επειδη τις εχω δει μισες ή μονο τις πρωτες σεζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 21 πεντάδες, 105 σειρές δηλαδή. Κι εγώ δεν τις έχω δεις όλες στις σεζόν από κάποιες σειρές (π.χ. supernatural το παράτησα στην πέμπτη σεζόν). Μπορείς ωστόσο να αλλάξεις τον αριθμό των σεζόν που έχεις δει. Δίπλα στην σειρά σου βγάζει έναν αριθμό που μπορείς να βάλεις μικρότερό του (το 9 του supernatural εγώ το έκανα 5).

      Διαγραφή
  3. η buffy τι λεει σα σειρα ? την εχεις δει (και πως σου φανηκε) ? την εχω στα πολυ υποψη, υμνους ακουω, αλλα κολωνω με το δικτυο (wb) φοβαμαι μην ειναι Beverly hills με βαμπιρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Buffy μόλις πριν τρία-τέσσερα χρόνια έκανα προσπάθεια να το δω και το παράτησα στα μέσα της πρώτης σεζόν. Δεν το βρήκα κακό, αλλά με ενόχλησε το πολύ χαμηλό budget και οι ερμηνείες. Μετά την πρώτη σεζόν λένε ότι γίνεται καλύτερο αλλά δεν είχα το κουράγιο να το διαπιστώσω και μόνος μου (Άσε που δεν είμαι και φαν του Τζος Γουίντον).

      Διαγραφή