Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Emmys Horror Story


Θα κερδίσει το Breaking Bad το δεύτερο συνεχόμενο Εμμυ δραματικής σειράς για την ίδια σεζόν; Θα καταφέρει ο Μάθιου Μακόναχι να φύγει νικητής από τις Χρυσές Σφαίρες, τα Οσκαρ και τα Εμμυ μέσα στην ίδια χρονιά; Η αλλαγή από την δραματική κατηγορία στην κωμική, θα βοηθήσει επιτέλους το εξαιρετικό Shameless να κερδίσει κάποια υποψηφιότητα πέραν της Τζόαν Κιούζακ στον guest ρόλο;

Τα φετινά βραβεία Εμμυ είναι τα πιο ενδιαφέροντα τηλεοπτικά βραβεία που θα απονεμηθούν εδώ και πολλά χρόνια. Τολμώ να πω ότι, από πλευράς αξίας των διαγωνιζομένων, ξεπερνάνε ακόμα και τα Οσκαρ. Αν και έχουμε περίπου τρεις μήνες μέχρι την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, εδώ μπορείς να δεις τις αναλυτικές προβλέψεις μου για κάθε κατηγορία, ενώ στην πρώτη θέση, όπως πάντα, βρίσκεται η σειρά ή ο υποψήφιος που πιθανολογώ ότι θα κερδίσει.

Οι υποψηφιότητες των Εμμυ θα ανακοινωθούν στις 10 Ιουλίου και η απονομή θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου.

5 σχόλια :

  1. μετα απο τους υμνους που ακουω απο σενα, ηρθε η ωρα να ξεκινησω shameless (us). αν ειναι ιδιας αισθητικης και τεχνοτροπιας με το californication ή το girls θα το βρω αριστουργημα.
    το true detective καλο αλλα υπηρχαν και σημεια οπου παραλιγο να με παρει ο υπνος (φταιει οτι τις περισσοτερες φορες το εβλεπα κουρασμενος).παντως μετα το τεταρτο μαμησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Shameless είναι εξαιρετικό. Από τις πιο συνεπείς σειρές του Showtime. Πιο κοντά στο Californication, σαν αισθητική περισσότερο. Οι πλοκές του είναι κάπως υπερβολικές, αλλά το shock value και οι φοβερές ερμηνείες (τρομερή η Έιμι Ρόσουμ, ποιος θα το πίστευε) αρκούν για να σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
  2. για μενα true detective...(αλλα ειναι και το μονο που εχω δει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε κι εγώ δεν τα έχω δει όλα, υποτίθεται έβαλα τις σειρές που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες, όχι αυτές που θέλω. Αυτό το κρατάω για επόμενη ανάρτηση.

      Διαγραφή
  3. μου φαινεται οτι true detective φετος θα ειναι η χρονια του. αλλα μεγαλοι αντιπαλοι του ειναι το house of cards που αποδειχθηκε δυνατο χαρτι και good wife που ειχε μια δυνατη σεζον περυσι, φετος δε ξερω ακομα, λενε οτι ειναι εξισου καλη, breaking bad ενα χρονο μετα το τελος ειναι ακομα φαβορι για βραβειο ? πολυ πιθανο να κερδισει κι αυτο κατι. η απουσια του homeland στη δραματικη σειρα ειναι αναμενομενο γεγονος, καθως το περυσινο φιναλε του προβληματισε πολυ κοσμο (αν οχι ξενερωσε) για τη συνεχεια, και μενα μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή