Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Οι 9 ιδανικές Lara Croft για το επερχόμενο reboot

Με το reboot του κινηματογραφικού Tomb Raider να είναι ήδη στα σκαριά, οι φήμες θέλουν την υπόθεση της ταινίας να ακολουθεί λίγο πολύ τα χνάρια του τελευταίου video game που κυκλοφόρησε φέτος. Είναι πιθανό δηλαδή να παρακολουθήσουμε τις πρώτες περιπέτειες της νεαρής Λάρα Κρόφτ, πριν ακόμα αυτή γίνει πολύπειρη αρχαιολόγος. Μετά το άλμα ακολουθούν εννιά ηθοποιοί που θα ήθελα να την ερμηνεύσουν.


Καμίλα Λούντινγκτον - Σίγουρα θα την θυμούνται όσοι είδαν το περσινό Californication και πιθανότατα κανένας άλλος. Η Καμίλα Λούντινγκτον «δάνεισε» με επιτυχία φέτος την φωνή της στην ηρωίδα του Tomb Raider και ίσως αν ήταν περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό, να είχε κάποιες ελπίδες να την ενσαρκώσει και στον κινηματογράφο.


Νίνα Ντόμπρεφ - Μπορεί μια Βουλγαρικής καταγωγής Καναδέζα, που πρωταγωνιστεί σε Αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά, να ερμηνεύσει μια Βρετανίδα αρχαιολόγο; Αν πετύχει την σωστή προφορά, έχει πολλές ελπίδες.


Ολίβια Ουάιλντ - Πλησιάζει τα τριάντα πλέον και μάλλον απορρίπτεται λόγω ηλικίας, αν όμως οι παραγωγοί αποφασίσουν να διαλέξουν μια πιο ώριμη πρωταγωνίστρια, η Ολίβια Ουάιλντ θα ήταν κάτι παραπάνω από ιδανική επιλογή.


Άννα Κέντρικ - Δεν ξέρω αν έχει την κατάλληλη ηλικία ή την ιδανικότερη εξωτερική εμφάνιση. Αυτό που υποπτεύομαι είναι πως αν υπάρχει μια ηθοποιός που να έχει τερματίσει όλους τους Tomb Raider τίτλους, αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την Άννα Κέντρικ.


Έμιλι Μπλάντ - Τριαντάρα κι αυτή, έχει σαν τεράστιο προσόν το γεγονός ότι είναι η πιο όμορφη βρετανίδα ηθοποιός αυτή τη στιγμή και δυστυχώς τίποτε άλλο πέρα από αυτό.


Έμμα Στόουν - Μπορεί δύσκολα να την φαντάζεσαι σαν Λάρα Κροφτ, πόσες φορές όμως τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι μπορεί να ερμηνεύσει επιτυχημένα και τον πιο απαιτητικό ρόλο χωρίς να προσπαθήσει έστω και ελάχιστα; Εγώ ακόμα περιμένω να της δώσει κάποιος ένα όσκαρ για το Easy A.


Μίλα Κούνις - Τα έχει όλα (τα προσόντα) και συμφέρει (οικονομικά). Το ερώτημα είναι εάν μπορεί να αποκτήσει μια Βρετανική προφορά της προκοπής.


Τζένιφερ Λόρενς - Κακά τα ψέματα αυτή πρέπει να είναι η νούμερο ένα επιλογή για την Λάρα. Το πρόβλημα προφανώς είναι αν θα θέλει η ίδια η Λόρενς να ερμηνεύσει έναν τέτοιο ρόλο αμέσως μετά το όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου που κέρδισε φέτος και πόσα λεφτά είναι διατεθειμένοι οι παραγωγοί να ρίξουν στα πόδια της προκειμένου να την πείσουν. Τουλάχιστον τα 3/4 του μπάτζετ της ταινίας και πάλι δεν θα είναι αρκετά.


Τζέσικα Μπράουν Φίντλεϊ  - 23χρονη Βρετανίδα που έγινε πασίγνωστη από το τηλεοπτικό Downton Abbey και το οποίο πρόσφατα εγκατέλειψε για να αφοσιωθεί στην κινηματογραφική της καριέρα. Μην εκπλαγείς αν αυτή θα είναι τελικά η ηθοποιός που θα επιλεγεί για τον ρόλο. Εγώ σε προειδοποίησα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου