Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Πέντε για τον Φεβρουάριο

Justified Season 2 - 9 Φεβρουαρίου: "Universally acclaimed" σύμφωνα με το metacritic η πρώτη σεζόν και πως να μην ήταν άλλωστε αφού το τηλεοπτικό δίκτυο FX έκανε παπάδες πέρσι. Η δεύτερη σεζόν τούτου του μεταμοντέρνου γουέστερν αναμένεται συγκλονιστική έτσι κι αλλιώς.



Hardcore Will Never Die, But You Will - 14 Φεβρουαρίου: Ο καινούργιος δίσκος των Mogwai όχι μόνο έχει τον πιο γαμάτο τίτλο που θα πετύχεις σε album φέτος, άλλα τυγχάνει να είναι και ο καλύτερος τους τα τελευταία δέκα χρόνια.


True Grit - 17 Φεβρουαρίου: Παρόλο που το τελευταίο πόνημα των αδερφών Κοέν έχει διαρρεύσει στο ίντερνετ εδώ και κάτι εβδομάδες, όπως κάθε μια από τις δέκα ταινίες που είναι υποψήφιες για όσκαρ φέτος, αξίζει να το δεις στο σινεμά.




21 - 22 Φεβρουαρίου: - Pop, soul, jazz, blues, country, τα πάντα έχει το καινούργιο album τις Βρετανίδας Adele και λογικά θα διαβάσεις παντού διθυράμβους για δαύτο.

83rd Annual Academy Awards - 27 Φεβρουαρίου: Το μεγαλύτερο ετήσιο κινηματογραφικό γεγονός, φέτος και με Ελληνικό ενδιαφέρον.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου