Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Emmys 2015: Πέντε Υποψηφιότητες που Κρατάω

Better Call Saul: Στα χνάρια του Breaking Bad, το Better Call Saul κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες για την πρώτη του σεζόν και την πρώτη ερμηνευτική υποψηφιότητα στην καριέρα του πρωταγωνιστή του Μπομπ Όντενκιρκ. Η μονομαχία ανάμεσα στους Τζόναθαν Μπανκς και Πίτερ Ντίνκλατζ στους δεύτερους ρόλους, αναμένεται να είναι η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή την βραδιά της απονομής.
  


Louie: Πέντε οι υποψηφιότητες φέτος για την πέμπτη σεζόν του Louie και συνολικά πέντε οι υποψηφιότητες προσωπικά για τον Louis CK (τρεις για το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την ερμηνεία στο Louie και άλλες δυο για γκεστ στο Saturday Night Live και για το σπέσιαλ stand-up στο Comedy Store).



Parks and Recreation: Μπορεί η έβδομη και τελευταία σεζόν του Parks and Recreation να μην ήταν και η καλύτερη του. Σε ένα κόσμο όμως που το Modern Family έχει κερδίσει πέντε συνεχόμενες φορές το βραβείο καλύτερης κωμικής σειράς, η παρουσία για δεύτερη μόλις φορά του Parks σ' αυτή την κατηγορία μοιάζει η ελάχιστη επιβράβευση για την σειρά του NBC.

 

The Comeback: Η ερμηνεία της Λίζα Κούντροου στην δεύτερη σεζόν του Comeback είναι με διαφορά η καλύτερη κωμική ερμηνεία της σεζόν. Δίκαια η υποψηφιότητα της. 



The Knick: Μόλις μια υποψηφιότητα για την αριστουργηματική πρώτη σεζόν της σειράς του Cinemax, για την σκηνοθεσία του Στίβεν Σόντερμπεργκ. Σχεδόν σίγουρη όμως η νίκη του σε αυτή την κατηγορία.

2 σχόλια :

  1. Απαντήσεις
    1. Κάποια στιγμή μέχρι την Δευτέρα θα τις δημοσιεύσω, Δυστυχώς υπάρχει τρομερή έλλειψη χρόνου.

      Διαγραφή