Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Emmys 2014: Καλύτερη Δραματική Σειρά

Ήταν τα τελευταία οχτώ επεισόδια του Breaking Bad καλύτερη τηλεόραση από την πρώτη σεζόν του True Detective; Όλα θα κριθούν για την σημαντικότερη κατηγορία των Εμμυ σε αυτό το ερώτημα. Προφανώς και η απάντηση δεν θέλει και πολύ σκέψη, αφού άπαντες συμφωνούν ότι το Breaking Bad παρέδωσε πέρσι όχι μόνο τα καλύτερα επεισόδια της ιστορίας του, αλλά πιθανότατα και ό,τι καλύτερο έχουμε δει στην μικρή οθόνη την τελευταία δεκαετία. 

Καλύτερη  Δραματική Σειρά
Θα κερδίσει: Breaking Bad
Μπορεί να κάνει την έκπληξη: True Detective  
Θέλω να κερδίσει: Breaking Bad 
Έπρεπε να ήταν υποψήφιο:
The Good Wife 

5 σχόλια :

  1. η μονη μου ενσταση ηταν αυτο το επισοδειο με τη κασετα, που ηταν εντελως αχρειαστο, δεν ειχε κανενα νοημα να το κανει αυτο ο Walter και δεν επαιξε κανενα ρολο στην μετεπειτα ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (προηγουμενο σχολιο διαγραφηκε λογω ενος λαθους σε γραμμα.Σορρυ)

    Το βιντεο οντως επρεπε να επαιζε πιο μεγαλο ρολο στο σιριαλ αλλα και μονο το γεγονος οτι τους την εφερε τοσο εξυπνα ο Γουολτερ ηταν ολα τα λεφτα.Πολυ γελιο ειχε η ξινισμενη μουρη του Χανκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα χωρις αποδειξεις, να στηριζοντουσαν οι αστυνομικοι μονο στο λογο του Walt (γνωστου πλεον μαφιοζου εναντι ενος δικου τους) απο ενα ενα βιντεο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκείνη την στιγμή αυτό ήταν το μόνο μέσο πίεσης που μπορούσε να ασκήσει ο Γουόλτ στον Χανκ για να μην τον συλλάβει. Σίγουρα παράτολμο και υπερβολικό σαν ιδέα, αλλά αυτό το βίντεο νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο για ό,τι ακολούθησε μετέπειτα. Νομίζω πως αυτό ήταν το σημείο όπου ο Χανκ συνειδητοποίησε πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει ο Γουόλτ και πόσο πραγματικά έξυπνος είναι, με αποτέλεσμα αντί να πάει και να τον συλλάβει απευθείας, να προσπαθήσει να τον παγιδεύσει (όπως περίπου ήθελε να τον παγιδεύσει ο Γουόλτ) μέσω του Τζέσι Πινκμαν, με τα γνωστά καταστροφικά επακόλουθα.

    Αν θυμάμαι καλά το επεισόδιο αυτό λεγόταν confessions και κέρδισε φέτος το βραβείο σωματείου σεναριογράφων (Writers Guild of America Awards) για το καλύτερο σενάριο σε δραματική σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nαι.Πραγματι.εκει καταλαβε ποσο εξυπνος και για τι ειναι ικανος ο Γουολτερ. Με το στομα ανοιχτό εμεινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή