Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

10 υποψηφιότητες Έμμυ σε έναν ιδανικό κόσμο

Α' αντρικός ρόλος σε δραματική σειρά - Μαντς Μίκελσεν (Hannibal): Πέρσι ο Δανός ηθοποιός είχε δηλώσει για μια θέση στην πεντάδα του δεύτερου ανδρικού ρόλου και είχε αγνοηθεί επιδεικτικά. Φέτος τολμάει και «κατεβαίνει» για τον πρώτο ανδρικό σε μια κατηγορία που τις πέντε θέσεις διεκδικούν οι Μάθιου Μακόναχι, Μπράιαν Κράνστον, Γούντι Χάρλεσον, Κέβιν Σπέισι, Τζον Χαμ, Τζεφ Ντάνιελς και Τζέιμς Σπέιντερ. 

  






Καλύτερη κωμική σειρά - Broad City: Θεωρητικά η γυναικεία απάντηση στον Louie. Πρακτικά η γυναικεία απάντηση στο... Girls.




Β' αντρικός ρόλος σε δραματική σειρά - Τζακ Χιούστον (Boardwalk Empire): Αφού πέρσι το συγκεκριμένο βραβείο το κέρδισε ο Μπόμπι Καναβάλε για το Boardwalk Empire, τουλάχιστον ας βρεθεί υποψήφιος φέτος ο Τζακ Χιουστον για την ίδια σειρά.



Γκεστ ρόλος σε κωμική σειρά - Τοντ Μπάρι (Louie): Γιατί τον λένε Τοντ Μπάρι και όχι Τοντ Μπέρι.



Β' γυναικείος ρόλος σε δραματική σειρά - Ολίβια Μαν (The Newsroom): Σε ένα σύμπαν όπου ο Τζεφ Ντάνιελς κέρδισε το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου για το Newsroom, γιατί είναι τόσο δύσκολο να κερδίσει μια υποψηφιότητα ο μοναδικός συμπαθητικός χαρακτήρας ολόκληρης της σειράς;



Καλύτερη δραματική σειρά - The Good Wife: Στην πέμπτη της σεζόν η σειρά του CBS ήταν τόσο καλή που θα την ζήλευαν ακόμα και καλωδιακά δίκτυα επιπέδου HBO.



Καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων - Rick and Morty: Hands down η καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων για φέτος.



Β' ανδρικός και Β' γυναικείος ρόλος σε κωμική σειρά - Ίθαν Κουτκόσκι, Έμα Κίνεϊ (Shameless): Δεν θυμάμαι καμία άλλη σειρά τα τελευταία χρόνια που να έχει αποτυπώσει την εφηβεία με τόσο ανατριχιαστική ακρίβεια όπως το Shameless φέτος.



Καλύτερη δραματική σειρά - Treme: Όπως και το The Wire, το Treme θα αγνοηθεί παντελώς για μία ακόμη χρονιά από τα Έμμυ. 




Β' ανδρικός ρόλος σε κωμική σειρά - Νικ Όφερμαν (Parks and Recreation): Το μεγαλύτερο έγκλημα των τελευταίων ετών είναι ότι δεν έχει αναγνωριστεί έστω με μια υποψηφιότητα ο Νίκ Όφερμαν ως Ρον Σουάνσον, την ίδια στιγμή που το υπερεκτιμημένο Modern Family κερδίζει για τις ερμηνείες του το ένα βραβείο μετά το άλλο.

2 σχόλια :

  1. μολις ολοκληρψσα χθες και τη δευτερη σεζον του Hannibal. Πραγματικα, ενα επος. κι εχει και αυτη τη horror ατμοσφαιρα στα συν. στο τελος δε, εμεινα . θελω να σαρωσει στα εμμυ, αλλα φοβαμαι μη το αγνοησουν οι κριτες επειδη το βρουν ''προκλητικο''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρομερό το φινάλε του Hannibal, όντως σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Σίγουρα θα αγνοηθεί λόγω υπερβολικής βιαιότητας. Μόνη ελπίδα ο Μίκελσεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή