Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

R.I.P. Philip Seymour Hoffman


 Ο Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν ήταν (είναι και θα είναι) ο αγαπημένος μου ηθοποιός. Από το Happiness και το Love Liza, μέχρι το Before the Devil Knows You're Dead και το The Master, δεν υπήρξε ταινία που να μην ξεχώριζε από τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές του. Μόλις πριν λίγες μέρες συμμετείχε στο φεστιβάλ του Σάντανς με δύο ταινίες, ενώ ετοιμαζόταν να πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά του Showtime με τίτλο Happyish. Ήταν ο Μάρλον Μπράντο της γενιάς του και πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης, μόνος του στο διαμέρισμα του στο Μανχάταν.

4 σχόλια :

  1. Και μόλις τώρα πρόσεξα στο IMDB ότι ήταν η φωνή του Μαξ στο αριστουργηματικό Μαίρη και Μαξ.

    Μεγάλη αδικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι ρε γαμωτο... ενας απο τους 5 κορυφαιοτερους (κι αγαπημενους μου) συγχρονους ηθοποιους. α αναφερουμε και το Capote που του εδωσε και οσκαρ α ανδρικου.
    κριμα, τρομερο. RIP. οπως το' πες Marlon Brando της γενιας του. θα τον δουμε μεσα στο '14 και στη νεα ταινια του Romjin και στο sequel του hanger games.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να λέμε τώρα. 46 χρονών και βλέπεις την φιλμογραφία του και σε πιάνει ίλιγγος. The Big Lebowski, Magnolia, The Talented Mr. Ripley, Almost Famous, 25th Hour, The Savages, Synecdoche, New York, Doubt. Απίστευτα πράγματα. Ακόμα θυμάμαι το σοκ την πρώτη φορά που είδα το Happiness πριν 12 χρόνια και τότε που νοίκιασα από το video club της γειτονίας μου το Love Lisa, μόνο και μόνο γιατί είχε την φάτσα του στο εξώφυλλο του dvd. Αυτό το τελευταίο πρέπει να ήμουν κι μόνος που το είχε νοικιάσει από εκείνο το video club.

      Διαγραφή
  3. Οι μεγαλοι φευγουν παντα νορις δυστηχος..ασχετος τον λογο. Θεος ας τον αναπαυσει. (nickzark)

    ΑπάντησηΔιαγραφή