Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Νοέμβριος 2011: The Flops

J.A.C.E. - Δεν ήταν τόσο κακό όσο φοβόμουν το επόμενο κινηματογραφικό βήμα του Μενέλαου Καραμαγγιώλη, ήταν ωστόσο αδικαιολόγητα υπερφίαλο. Χαρακτηριστικό το απόσπασμα από την κριτική του cineuropa: It’s typical for Greek film-makers’ debuts to suffer from their directors’ overeagerness to put as much as they can into their film, because they don’t know when and if they’ll be able to make another one.
 



Once Upon a Time in Anatolia - Flop όχι για την ταινία αλλά για την ελληνική εταιρία διανομής που δεν μπήκε στον κόπο να την ανεβάσει και στην Θεσσαλονίκη. Να' ναι καλά η ADSL.


Mylo Xyloto: Συμπαθής ο νέος δίσκος των Coldplay, αλλά μέχρι εκεί. Δυστυχώς δεν πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο τις προηγούμενες δουλειές τους.


Dexter Season 6: Τέτοιο ομαδικό κράξιμο δεν έχω ξανασυναντήσει σε τηλεοπτική σειρά. Το πιο πρόσφατο ένατο επεισόδιο της έκτης σεζόν του Dexter θάφτηκε από σύσσωμο το ίντερνετ. Ακόμα πάντως δεν έχω δει οτιδήποτε από αυτή τη σεζόν για να μπορώ να κρίνω αν μια από τις αγαπημένες μου σειρές έπιασε πάτο ή όχι.


The Human Centipede 2 - Δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ, η πρώτη ταινία μου είχε αρέσει αρκετά. Τούτο εδώ το εκτρωματικό σίκουελ, ωστόσο, είναι υπεράνω κριτικής. Άθλιο, άθλιο, άθλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου