Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Πέντε απο τον Αύγουστο

Louie - Come On, God (Season 2, episode 8): “It’s just like there are zero dicks in there.” Ακριβώς στην καρδιά του καλοκαιριού ο σπουδαιότερος Αμερικάνος κωμικός των ημερών μας (sic), παρέδωσε ό,τι πιο αστείο θα δεις φέτος στην οθόνη σου. 

 
Red Hot Chili Peppers - I'm with you: Διθυραμβικές κριτικές δεν θα διαβάσεις για το νέο πόνημα των Καλιφορνέζων και μάλλον δικαιολογημένα. Αν ωστόσο αφήσεις για λίγο τις προκαταλήψεις σου στην άκρη θα βρεθείς, μετά από μερικές ακροάσεις, μπροστά σε ένα από τα πιο feelgood ακούσματα των τελευταίων μηνών. Ντροπή μου που περίμενα τα χειρότερα.

Rise of the Planet of the Apes: Μετά το προ διετίας Star Trek να ακόμα ένα αξιολογότατο Reboot που πρέπει οπωσδήποτε να παρακολουθήσεις.

Beirut – The Rip Tide: Τρία χρόνια απουσίας μετρούσαν ο Ζακ Κόντον και η παρέα του και φέτος επέστρεψαν επιτέλους για να μας αποδείξουν ότι ακόμα μπορούν να γράψουν σπουδαία ροκ μουσική χωρίς να χρησιμοποιήσουν ούτε ένα ηλεκτρικό όργανο.

Άλπεις Teaser Τrailer: Αρκούν 50 δευτερόλεπτα από το καλύτερο teaser trailer που θα δεις φέτος για να καταλάβεις πως η καινούργια ταινία του Γιώργου Λάνθιμου είναι ακόμα περισσότερο αστεία και περίεργη απ' ό,τι θα περίμενες. Τα λεφτά μας στις Άλπεις για τον φετινό Χρυσό Λέοντα της Βενετίας.

2 σχόλια :