Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Τι μου Άρεσε στις Υποψηφιότητες των Έμμυ

Α' Ανδρικός ρόλος σε δραματική σειρά - Γούντι Χάρλεσον (True Detective): Δεν ήταν ακριβώς το φαβορί για να βρεθεί στην εξάδα των υποψηφιοτήτων, αφού η απόφαση του ΗΒΟ να «κατεβάσει» το True Detective στην κατηγορία της δραματικής σειράς και όχι της μίνι σειράς, σήμαινε ότι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν και οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς υποψήφιοι. Τελικά τα κατάφερε και μην παραξενευτείς καθόλου εάν τον δεις την βραδιά της 25ης Αυγούστου να κατατροπώνει τα δύο φαβορί της απονομής, τον Μάθιου Μακόναχι και τον Μπράιαν Κράνστον.



Β' Γυναικείος ρόλος σε δραματική σειρά - Λένα Χίντεϊ (Game of Thrones): Χωρίς καμία αμφιβολία οι Λάνιστερς είναι οι πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες του Game of Thrones. Όχι τυχαία δύο από αυτούς είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες Β' γυναικείου και Β' ανδρικού ρόλου.



Α' Ανδρικός ρόλος σε κωμική σειρά - Γουίλιαμ Μέισι (Shameless): Αν και μάλλον ο πιο αδύναμος κρίκος μιας εξαιρετικής σειράς και ενός απίστευτου ensemble cast, ο Μέισι στηρίζεται στο γεγονός ότι είναι ένας αρκετά γνωστός κινηματογραφικός ηθοποιός και αυτό από μόνο του ίσως αρκεί για να του δώσει το βραβείο σε μια, έτσι κι αλλιώς, απρόβλεπτη κατηγορία.



Οι γυναίκες του Orange is the New Black: Συνολικά πέντε από τις ηθοποιούς της σειράς του Netflix, είναι υποψήφιες στις ερμηνευτικές κατηγορίες. Μια στον Α' γυναικείο ρόλο, μία στον Β' γυναικείο ρόλο και τρεις στην guest κατηγορία. 



Οι τέσσερις υποψηφιότητες του Louis CK: Σενάριο, σκηνοθεσία, ερμηνεία για το Louie. Guest ηθοποιός για την παρουσίαση του Saturday Night Live.



Οι τέσσερις υποψηφιότητες του Treme: Έπρεπε να «κατεβεί» σαν μίνι σειρά για να του δώσουν επιτέλους λίγη σημασία εκεί στο Χόλιγουντ. Δυστυχώς θα χάσει στην κατηγορία της καλύτερης μίνι σειράς από το Fargo.



Οι δώδεκα υποψηφιότητες του COSMOS: A SpaceTime Odyssey: Όχι κι άσχημα για μια σειρά ντοκιμαντέρ που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να συναγωνιστεί στις ερμηνευτικές κατηγορίες (Επίσης, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δες το τώρα αμέσως). 



Η Εϊμι Πόλερ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά υποψήφια για το Parks and Recreation: Φέτος κατάφερε και κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα για την εκπληκτική ερμηνεία της στην κωμική σειρά του NBC. Θα καταφέρει άραγε έναν αντίστοιχο θρίαμβο και στα Έμμυ;



Οι δύο υποψηφιότητες του Μάρτιν Φρίμαν: Όταν δεν είναι ο Μπίλμπο στο Χόμπιτ του Πίτερ Τζάκσον, βρίσκεται ταυτόχρονα υποψήφιος στον Α' ανδρικό ρόλο για μίνι σειρά (Fargo) και στον Β' ανδρικό ρόλο για μίνι σειρά (Sherlock).



Β' Ανδρικός ρόλος σε δραματική σειρά - Πίτερ Ντίνκλατζ: Γιατί Πίτερ Ντίνκλατζ.

5 σχόλια :

  1. Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας, επιτέλους κατάφερα και το δημοσίευσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτος ο Ham απο το mad men παλι ειναι υποψηφιος για emmy α ανδρικου και παλι θα χασει μου φαινεται, εχουμε βαρεθει να τον βλεπουμε στις υποψηφιοτητες, και του χρονου ειναι η τελευταια του ελπιδα. εγω πιστευω οτι ο μακονχι θα κερδισει. treme ( επιτελους ) και οι λανιστερς ειναι ψυχαρες.

    ασχετο αλλα ειδα πριν κατι μερες την κινεττα. δεν μπορω να πω οτι δεν την καταλαβα καθολου αλλα ειναι αρκετα πειραματικη η ταινια. γενικα πολυ mind-bending ο Λανθιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά 90% ο Μακόναχι θα το πάρει. Προς το παρόν ο Hamm είναι ισοπαλία με τον Hugh Laurie με έξι χαμένες ευκαιρίες. Σύντομα θα τον ξεπεράσει κι αυτόν.

      Κινέττα εάν δεν είχα διαβάσει την υπόθεση δεν θα είχα καταλάβει απολύτως τίποτα, να σου πω την αλήθεια. Αισθητικά φοβερή πάντως. Λίγο πολύ συμφωνώ με τον Φραγκούλη.
      http://cinemad.blogspot.gr/2007/03/35_2270.html

      Ρίξε μια ματιά και σ' αυτό το άρθρο:
      http://frear.gr/?p=652

      Διαγραφή
  3. τελικα σειραρα το shameless. ειδα τον πρωτο κυκλο. κατεβαζω season 2 πολυ καλυτερο απο californication, girls.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαφώς καλύτερο από Californication και Girls. 3η-4η σεζόν γίνεται ακόμα καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή