Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Οι Δέκα Απογοητεύσεις του 2011

Doctor Who, Season 6 - Αυτό το καρτουνίστικο τσίρκο δεν είναι η σειρά που με έκανε να χέζομαι πάνω μου σε εβδομαδιαία βάση στα 80's.

Cars 2 - Η χειρότερη ταινία στην ιστορία της PIxar.



Episodes - Ο Ματ Λε Μπλανκ στον ρόλο του εαυτού του σε μια σειρά που ήταν συμπαραγωγή του BBC. Κι όμως το αποτέλεσμα ήταν κατώτερο του αναμενόμενου.


The Green Hornet - Δύσκολα θα συνέλθουν οι καριέρες των Μισέλ Γκοντρί και Σεθ Ρόγκεν από τούτη την εισπρακτική και καλλιτεχνική αποτυχία.


My Morning Jacket - Τα προηγούμενα τρία albums τους είχαν μπει με άνεση μέσα στο top-5 της χρονιάς που κυκλοφόρησαν. Το Circuital δυστυχώς δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.


Radiohead - Με μόλις οχτώ τραγούδια οι Radiohead φέτος κυκλοφόρησαν ένα album 37 λεπτών, εφτά single με remixes και ένα Bluray με τις live εκτελέσεις τους. Το πολύ το Κύρ' ελέησον το βαριέται κι ο Παπάς. 


Red State - Με τους Clerks ο Κέβιν Σμίθ είχε ανακηρυχθεί πριν 17 χρόνια η μεγαλύτερη ελπίδα του ανεξάρτητου Αμερικάνικου σινεμά. Με το Red State έπιασε επιτέλους τον πάτο που του άξιζε. Απλά αισχρό.


The Future - Κάποιος να κάνει ευθανασία στην Μιράντα Τζουλάι ΤΩΡΑ. Η χειρότερη μιάμιση ώρα της κινηματογραφικής χρονιάς.


The Killing  - Ξεκίνησε με τις καλύτερες υποσχέσεις και μέσα σε 12 επεισόδια κατέληξε μια παρωδία του εαυτού της. Σιγά μην περιμένω και πέντε σεζόν για να μάθω ποιος σκότωσε μια μαθήτρια. I don't give a damn.


True Blood, Season 4 - Μέχρι το τέταρτο επεισόδιο άντεξα και μετά τα παράτησα. Κάποιος από τους σεναριογράφους του Vampire Diaries πρέπει επείγοντος να κάνει μαθήματα στους σεναριογράφους του True Blood.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου