Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Γιατί Πρέπει να δεις το Strike Back: Project Dawn;

Project Dawn ονομάζεται η δεύτερη σεζόν της Βρετανικής τηλεοπτικής σειράς Strike Back και αποτελεί συμπαραγωγή του Αγγλικού καναλιού Sky και του Αμερικάνικου καλωδιακού δικτύου Cinemax. Η δεύτερη σεζόν του Strike Back ουδεμία σχέση έχει με την πρώτη και μπορείς άνετα να την δεις χωρίς να έχεις παρακολουθήσει την πρώτη, όπως ακριβώς έκανα εγώ.
 
Το Cinemax είναι το μικρό soft porno αδερφάκι του HBO και είναι γνωστό στην Αμερική για τις τολμηρές ερωτικές σειρές που προβάλει εδώ και χρόνια με επιτυχία μετά τα μεσάνυχτα. Αυτή εδώ είναι η πρώτη του προσπάθεια για μια "κανονική" σειρά και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αμέτρητες σκηνές σεξ και γυμνού που πετάγονται εμβόλιμα ανάμεσα σε εκρήξεις και πυροβολισμούς.




Το Project Dawn αποτελείται από 10 επεισόδια με προϋπολογισμό τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων το καθένα και χωρίς καμία υπερβολή είναι ο,τι πιο κοντινό σε κινηματογράφο έχει παιχτεί ποτέ στην Αμερικάνικη τηλεόραση.


Παίρνοντας τα καλύτερα στοιχεία των πρώτων σεζόν του 24 και εμπλουτίζοντας τα με την βια και το γυμνό του Spartacus, το Project Dawn δεν θα σε κάνει να βαρεθείς ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Με πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές ανά επεισόδιο, το Strike Back υπήρξε η πιο επιτυχημένη εκπομπή που πρόβαλε ποτέ το Cinemax, ανοίγοντας την όρεξη των υπευθύνων του καναλιού για μια ακόμα σεζόν αλλά και για την τηλεοπτική μεταφορά του Transporter που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου